srpski jezik engleski jezik home

AKTUELNOSTI

ART TELEVIZIJA, UTORAK, 25. MAJ 2010. - REČ O ...

Gost novinarke Marine Stefanović, koja već skoro dve decenije ima na Art kanalu svoje emisije iz oblasti kulturte i muzike, ovoga puta je Miloje Popović Kavaja, beogradski novinar i književnik.

Neposredan povod za razgovor je Popovićeva poema o Avalskom tornju, koju je izdalo Udruženje evropskih novinara Srbije, zajedno sa Službenim glasnikom i Interpresom.

Poema je štampana kao poster na srpskom i engleskom. U polučasovnoj emisiji će biti više reči o dosadašnjim novinarskim i književnim poduhvatima Miloja Popovića, koji je objavio preko trideset knjiga, a u Politici sarađuje od 1959. godine.

Široj javnosti je poznat kao autor stihova za čuvenu melodiju Stanislava Biničkog "Marš na Drinu", koja sve do 1964 nije imala svoje reči.

design & develop FLIINGDUTCH

replica watches replica watches relojes especiales relojes especiales replicas de relojes replicas relojes jordan retro 3 infrared 23 louis vuitton online shop replica watches swiss replica watches nike free tr fit 3 jordan retro 3 infrared 23 nike air force 1 replique montre